Mirror forum
Dobrodošli na Mirror forum!
Registracija je jednostavna, pridružite nam se!

Megan is missing

Go down

Megan is missing

Post by Margita on Fri 13 Apr - 23:59:55

Priča je fikcionalana, ali se temelji na istinitim događajima.
Megan Stewart (14) i Amy Herman (13) su najbolje prijateljice iako imaju potpuno drugačije osobine. Megan je najpopularnija cura u školi ali to je samo maska za njen život koji se sastoji od celodnevnog partijanja, opijanja, drogiranja i seksa. Amy je potpuna suprostnost potpuno neprihvaćena u društvu, a sve što se događa saznaje od Megan. Njihovo prijateljstvo se temelji na tome da jedna drugoj popunjavaju dio života koji nemaju. Cure najčešće komuniciraju putem web kamera i chat soba. Megan traži prijatelje malo drugačije od onih koje vidi svaki dan, te na chatu upoznaje Josha (17). Njih dvoje se odmah povežu, a Amy se osjeća malo izostavljeno. Megan se jedan dan dogovori da se nađe uživo sa Joshom, ali ju nakon toga više nitko nije vidio. Amy će napraviti sve da nađe svoju prijateljicu...

Evo ovde možete da pronađete neke komentare,koji su mene šokirali.Ako je ovo nekima ''glupo'' mogu da zamislim šta im je super-Šopingholičarke,i ostale iskomercijalizovane gluposti -.-
http://www.leptirica.com/filmovi/videos/megan-is-missing-megan-je-nestala-2011/


ja sam još bez reči...Mislim,nije da nisam znala da se takve stvari događaju,ali kad ovako pogledaš,definitivno ti se jave još neka pitanja.Baš da čujem i vaše mišljenje.


avatar
Margita


Age Age : 24
Broj postova Broj postova : 2090
Mirror novac Mirror novac : 2424
Primljeno likeova Primljeno likeova : 3
Join date Join date : 2011-11-25

http://www.book-forum.net/forum

Back to top Go down

Re: Megan is missing

Post by Decode on Sat 14 Apr - 19:27:48

To je film koji si sinoć gledala i koji te je uznemirio, zar ne? Na njega si mislila?

Pa evo par komentara, na trailer, pročitane komentare i tematici filma., jer sam film nisam gledala.

Neko je u komentaru spomenuoda se treba čuvati vukova u janječoj koži i to je najbolji komentar na stranici. Bitno je da i mladi i odrasli shvate, da se u vinrtualnom svijetu svatko predstavlja kako on želi da ga drugi upozna, a često zlonamjerni ljudi prikrivaju svoju predatorsku narav i namjeru. Pa kvragu, ne odnosi se ovo samo na ubojice, silovatelje, pedofile, več i druge prevarante koji nam mogu nanjeti i drugačiju štetu. Naštetiti ugledu, materijalnu štetu, emociionalnu i sličnu.

VAŽNO JE ne stavljai svoje podatke na net, fotografije koje vas mogu kompromitirati, i na kraju ono najvažnije. Nikada se ne upoznavati s osobom s neta na osamljenom mjestu, bez pratnje druge, po mogučnosti odrasle osobe. Jer ovakve greške mogu, a često i jesu fatalne.

O tome koliko je svijest o ovoj temi razvijena, govore i komentari pojedinaca, koji drže kako se ovakve stvari događaju samo glupim Amerima. E pa dragi moji, to je nažalost naša svakodnevnica. I niste ni svjesni da je možda susjed do vas, koji vas lijepo pozdravi svaki dan, možda psihopata.

Muž moje prijateljice, koji se činio normalan, u odsustvu žene, opetovano je zloostavljao svoju najstariju kčer (tada stara oko 12 godina). Baka (punica) ga je uhvatila u stravičnom činu i monstruma smjesta prijavila. Par godina ranije, s tim čovijekom sam pila kavu i vodila normalan razgovor, i ničime nije dao naslutiti što je kadra napraviti svom vlastitom djeteu.

Net je Meka za bolesnike, predatore, prevarante, psihopate, ZAPAMTITE!

Možda film je surov kako kažu, ali pogledajte ga! Neka vas uznemiri! Neka vam otvori oči kako bi shvatili što sve može nastati iz ovakvog razuzdanog ponašanja, i ovakvog susreta s osobom koju ne poznajete! Bolje da vas film uznemiri, nego da završite u nekom jarku, i zavijete svoje najmilije u crno.
avatar
Decode


Grad Grad : Zagreb
Age Age : 44
Broj postova Broj postova : 11704
Mirror novac Mirror novac : 9973
Primljeno likeova Primljeno likeova : 11
Join date Join date : 2011-07-16

http://mirror.forumcroatian.com

Back to top Go down

Re: Megan is missing

Post by Margita on Sat 14 Apr - 19:40:52

Da,na njega sam mislila.Preporučujem ti da pogledaš,zato što u traileru nema svega,a ni u opisu.
Slažem se sa svime što si napisala,naravno.I kao što već rekoh,to je uvek svima negde na pameti,ali dok se takav slučaj ne vidi,nekako niko ne pridodaje pažnju.


avatar
Margita


Age Age : 24
Broj postova Broj postova : 2090
Mirror novac Mirror novac : 2424
Primljeno likeova Primljeno likeova : 3
Join date Join date : 2011-11-25

http://www.book-forum.net/forum

Back to top Go down

Re: Megan is missing

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum