P!nk - Blow me
4 posters
Mirror forum :: All that we love :: Music world :: Kajdanka
Page 1 of 1
Re: P!nk - Blow me
Možemo poslije nabaciti koju zanimljivost o P!nkici, no temu ćemo (za sad) otvoriti s novim videom Just give me a reason u duetu s Nettom Ruessom
P!nk - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess
te nmeni tipičnom pjesmom za nju
P!nk - Blow Me (One Last Kiss)
P!nk - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess
te nmeni tipičnom pjesmom za nju
P!nk - Blow Me (One Last Kiss)
Kakva ti je ova nova stvar Just give me a reson?
Pink i Carey su mi totalno hot u spotu! A i inače!
Pink i Carey su mi totalno hot u spotu! A i inače!
Joj, ovih par novih pjesama su mi apsolutno wow *_____*
Odmah sam si ih stavila na playlistu. Super stvari
Odmah sam si ih stavila na playlistu. Super stvari
Gledala sam skoro neki njen film Catacombes, zato što igra glumica koju mnogo volim. I prvo nisam bila sigurna da li je Pink ili ne i onda vidim na imdb
Live!
Snimak je s mobitela ali točka je fenomenalna!
Pink - Sober (Live - Manchester Arena, UK, 15th April 2013) P!nk
Svakako pogledajte! Aww!!!!
Snimak je s mobitela ali točka je fenomenalna!
Pink - Sober (Live - Manchester Arena, UK, 15th April 2013) P!nk
Svakako pogledajte! Aww!!!!
Pink proglašena ženom godine
http://www.vecernji.hr/scena/pink-proglasena-zenom-godine-clanak-614528
Časopis Billboard objavio je kako je titula žene godine pripala pjevačici Pink. Titulu je osvojila zahvlajujući svom šestom albumu, 'The Truth About Love'. Pink je izjavila kako je bila u šoku kad je dobila nagradu. - Bila mi je ovo sjajna godina, dodala je glazbenica.
Otkako je postala majka, prioritet joj je sreća njezine kćerkice willow Sage, nakon čijeg se rođenja zbližila i sa svojom majkom.
edit:
zasluženo, rekla bih!
http://www.vecernji.hr/scena/pink-proglasena-zenom-godine-clanak-614528
Časopis Billboard objavio je kako je titula žene godine pripala pjevačici Pink. Titulu je osvojila zahvlajujući svom šestom albumu, 'The Truth About Love'. Pink je izjavila kako je bila u šoku kad je dobila nagradu. - Bila mi je ovo sjajna godina, dodala je glazbenica.
Otkako je postala majka, prioritet joj je sreća njezine kćerkice willow Sage, nakon čijeg se rođenja zbližila i sa svojom majkom.
edit:
zasluženo, rekla bih!
'Sretna godišnjica mojoj PUNO boljoj polovici. Deset godina prilično je velika brojka za dvoje 'nepodobnih' poput nas. Ponosim se nama, dušo! Hvala ti što si nevjerojatna supruga, majka i prijateljica. Volim te!'
Ovu poruku ispod fotografije napisao je Carey Hart, poznati vozač motokrosa, koji je sa suprugom Pink u braku već deset godina.
EDIT:
uvijek su mi bili interesantan par.
Ovu poruku ispod fotografije napisao je Carey Hart, poznati vozač motokrosa, koji je sa suprugom Pink u braku već deset godina.
EDIT:
uvijek su mi bili interesantan par.
Lično ne volim nikakve javne izjave ljubavi. To je sve mogao i da joj napiše negde gde bi bilo samo za njene oči, ili jednostavno kaže. Mrzim rijaliti život i velikog brata svuda oko nas. Osećanja su privatna stvar, a ne sredstva za sticanje publiciteta.
Ivana- Pokraj tebe
- Broj postova : 4139
Mirror novac : 2768
Primljeno likeova : 7
Ma slažem se. Ali eto... Na njih sa slaba. A oni su selebovi rekli bi naši voditelji žutih magazina.
Mirror forum :: All that we love :: Music world :: Kajdanka
Page 1 of 1