Mirror forum
Dobrodošli na Mirror forum!
Registracija je jednostavna, pridružite nam se!

Join the forum, it's quick and easy

Mirror forum
Dobrodošli na Mirror forum!
Registracija je jednostavna, pridružite nam se!
Mirror forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pedeset nijansi sive - ekranizacija

+3
Tea
Ivana
Decode
7 posters

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 Empty Re: Pedeset nijansi sive - ekranizacija

Post by Snex Wed 11 Mar - 11:33:02

Jesam, popljuvala sam film. Mogla si onda navesti i kako sam ga to popljuvala...

Kao prvo, nisam išla u kino jel mi je toga dana pozlilo. Pogledala sam film doma na DVD-iju. I s odmakom od nekoliko dana, mogu reći da je to bio PRST SUDBINE, kaj mi je pozlilo, jer film ne vrijedi ni 15kn.

Što se mene tiče, izborom glumaca nikako nisam bila oduševljena od samog početka, a kad sam ih vidjela kako glume... bljakica. Gluma im je umjetna, usiljena. Nema po meni baš nikakve kemije, a jedina emocija koju sam vidjela na licu Christiana Greya bilo je na kraju filma kad se sadistički iživljavao nad guzom svoje miss Steel dok ju je kažnjavao ( a kažnjavao ju je doslovno zato što je bio frustriran na poslu!).

Dakota mi nikako nije sjela kao Ana, i nije mi simpatična (glupo rečeno ali u knjizi je Ana imala barem mrvicu mojih simpatija). Ana je trebala biti plaha i nježna, Dakota je kruta. Nije mi to to i jedno s drugim mi nikako ne idu. On je trebao biti krut, a po faci je nadureni dječačić. Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 2599680824

Nadalje, film je po meni otvorena promidžba nasilja nad ženama - sve pod parolom PA ONA JE TO SAMA ŽELJELA! Osim toga, promiče kažnjavanje žena kad je muškarac frustriran, povezuje ljubav s boli u sadističkom smislu i od svih mladih gusaka (oprostite mlade dame ali zabrinuta sam stavom djevojčica) napravit će žene koje će šutke trpjeti svakakva sadistička iživljavanja i emocionalna zlostavljanja nad sobom samo zato što su sada u filmu vidjele da je upravo to znak da ih njihov muškarac neizmjerno voli (u stilu: što me jače bole njegova zanemarivanja i udarci, to sam mu draža!). Po meni je to jako opasna situacija.
Jer budimo realni, muškarci baš i ne čitaju knjige, zar ne? I ova bi im trilogija svakako promaknula, ali i te kako gledaju filmove, a postoji dobra stara poslovica koja kaže DA JEDNA SLIKA VRIJEDI VIŠE OD TISUĆU RIJEČI! 

Ali, glazba u filmu je ok, a igraonica je... pa.... fascinantna! Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 2948561570
Snex
Snex
Pokraj tebe
Pokraj tebe

Broj postova Broj postova : 1476
Mirror novac Mirror novac : 1220
Primljeno likeova Primljeno likeova : 3
Join date Join date : 2013-01-18

Back to top Go down

Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 Empty Re: Pedeset nijansi sive - ekranizacija

Post by Decode Wed 11 Mar - 20:30:23

da, tebi je igraonica zapela za oko Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 2948561570 Nego, na tebi je da izneseš svoje dojmove....
Decode
Decode

Grad Grad : Zagreb
Age Age : 50
Broj postova Broj postova : 12020
Mirror novac Mirror novac : 10166
Primljeno likeova Primljeno likeova : 11
Join date Join date : 2011-07-16

https://mirror.forumcroatian.com

Back to top Go down

Post by Snex Thu 12 Mar - 9:46:40

A kaj da ti velim... Lijepo su ju sredili.
Snex
Snex
Pokraj tebe
Pokraj tebe

Back to top Go down

Post by Ivana Fri 13 Mar - 9:42:31

Snex, obožavam tvoje komentare Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 650269930 svraćaj češće! Izgleda da ću i ja to morati da pogledam pa da se uključim u diskusiju, jer je ovo ubedljivo najkomentarisanija tema u poslednje vreme na forumu Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 2948561570 (mada to i nije tako teško obzirom da nam je forum malo, kako da kažem, u fazi zimskog sna Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 1371890812 )
Ivana
Ivana
Pokraj tebe
Pokraj tebe

Broj postova Broj postova : 4139
Mirror novac Mirror novac : 2768
Primljeno likeova Primljeno likeova : 7
Join date Join date : 2011-08-01

Back to top Go down

Post by Snex Fri 13 Mar - 15:16:19

Zahvaljujem Ive. Malo me oduzelo što se posla tiče, pa nisam imala puno vremena, a i - priznajem - pokušala sam se suzdržati od svakog komentara.... nije išlo... Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 2948561570
Snex
Snex
Pokraj tebe
Pokraj tebe

Back to top Go down

Post by Decode Fri 13 Mar - 21:06:17

Izvor:

http://www.index.hr/rouge/clanak/mislis-da-je-u-filmu-pedeset-nijansi-sive-bilo-premalo-sexy-scena-stize-dvd-s-izbacenim-materijalom/806869.aspx

OVOG ljeta stiže nam dodatni materijal.
Za sve okorjele fanove filma "Fifty Shades of Grey", posebno one koji smatraju kako je bilo premalo sexy scena, imamo dobre vijesti.

Tijekom 2 sata i 5 minuta, koliko traje filmska adaptacija erotskog romana, 20 minuta otpada na scene seksa, a složit ćeš se s nama, za takav film, to je gotovo ništa.

No, redateljica Sam Taylor-Johnson odlučila je ispraviti tu pogrešku te na ljeto izdati DVD, s izbačenim scenama, a kako saznajemo, radilo bi se o 10 minuta dodatnog materijala.

A kakva nam scene pripremaju u drugom nastavku, morat ćemo pričekati do 2016. godine. Možda DVD popravi neke stvari...

EDIT:
Ive da bar o nečemo polemiziramo, pa makar to bilo i 50 nijansi... Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 2948561570
Decode
Decode

Back to top Go down

Post by Snex Sat 14 Mar - 9:20:20

Ko što reče neki od komentatora:

'ovom filmu ništa ne može pomoći a nastavaka bar u ovakvoj postavi neće biti!'

Dakle, AMEN! Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 2948561570
Snex
Snex
Pokraj tebe
Pokraj tebe

Back to top Go down

Post by Tea Sat 14 Mar - 23:50:08

meni je film bio dosadan i naporan
Tea
Tea

Age Age : 33
Broj postova Broj postova : 3480
Mirror novac Mirror novac : 2275
Primljeno likeova Primljeno likeova : 6
Join date Join date : 2011-08-04

Back to top Go down

Post by Decode Sun 15 Mar - 18:35:10

Možda nisam objektivna. Opet kažem, nakon knjiga ovo je ok.
Decode
Decode

Back to top Go down

Post by Ivana Sun 15 Mar - 23:17:21

nemoj nipošto da se uzdržavaš od komentara, samo navali!
Ivana
Ivana
Pokraj tebe
Pokraj tebe

Back to top Go down

Post by Decode Sun 15 Mar - 23:29:09

Već sam rekla gore u komentarima. Tražila sam drugi dio da se prisjetim kako se Anastasia i Christian mire i zgrozila sam se nad tekstom. Uopće mi ne ide u glavu kako sam to mogla čitati. I to sve tri knjige.

I nakon tih knjiga, film mi se čini gledljiv. Činjenica jest da nisam niš' očekivala od filma. I možda baš zbog tereta loše pisanih knjiga, dvoje glavnih glumaca prirastoše mi srcu.

Svi su gledali film koji su imali namjeru popljuvati, kako film, tako i glumce. Možda sam im zbog toga dala kredit i dopustila si da mi budu simpatični.
Decode
Decode

Back to top Go down

Post by Tea Sat 25 Feb - 15:24:13

sinoc pogledala fifty shades darker, znaci nista posebo, isto ko prvi dio, limunada. jedini highlight motiv je prekrasni Jamie Dornan
Tea
Tea

Back to top Go down

Post by Ivana Sat 25 Feb - 19:45:50

nemam nameru to da gledam
Ivana
Ivana
Pokraj tebe
Pokraj tebe

Back to top Go down

Post by Decode Tue 7 Nov - 22:00:51

Evo ga! Trailer za treći dio! A ja ni drugi nisam gledala! Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 2948561570 Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 2948561570 Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 2948561570
Decode
Decode

Back to top Go down

Post by Tea Wed 8 Nov - 18:28:44

Vidjela sam jucer xD
Tea
Tea

Back to top Go down

Post by Ivana Wed 15 Nov - 17:05:54

Ja nisam gledala ni drugi, kakav je?
Ivana
Ivana
Pokraj tebe
Pokraj tebe

Back to top Go down

Post by Tea Thu 16 Nov - 13:08:55

Pa kao i knjige haha. Loše Pedeset nijansi sive - ekranizacija - Page 2 2948561570
Tea
Tea

Back to top Go down

Post by Decode Thu 16 Nov - 22:43:52

Ni ja nisam gledala. Tea meni su knjige lošije od filma.
Decode
Decode

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top