Beyoncé Knowls
+5
Ivana
Dragana
Decode
Aurora
Aaradhya
9 posters
Mirror forum :: All that we love :: Music world :: Kajdanka
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Beyoncé Knowls
zar već nije ? ja takve zovem glasne prostitutke tu mi spada i kristina agilera itd...ispasti
Eto nama Beyonce opet u gostima 17. 4.:
http://www.beyonce.com/tour-dates
Evo zašto ja volim Beyonce!
Beyonce Live Performance @ The 2013 Super 47 Halftime Show
http://www.beyonce.com/tour-dates
Evo zašto ja volim Beyonce!
Beyonce Live Performance @ The 2013 Super 47 Halftime Show
kod nas je 15. i stvarno nisam mislila da ću to dočekati! neću imati para za kartu ali svejedno me raduje što dolazi konačno, bilo je više glupo da deca idu po J Lo i ostalim koncertima (Shakiru bih ubacila negde u sredinu) konačno im dolazi kraljica!
zašto ja volim Bijons:
čini mi se da ona može sve na sceni! mislim da ne postoji žena (ili zvezda/pevačica) koja se oseća moćnije od nje..ona jednostavno vlada scenom
(btw ispravite prezime ili napišite novo )
zašto ja volim Bijons:
čini mi se da ona može sve na sceni! mislim da ne postoji žena (ili zvezda/pevačica) koja se oseća moćnije od nje..ona jednostavno vlada scenom
(btw ispravite prezime ili napišite novo )
nightrunner- Broj postova : 520
Mirror novac : 435
Primljeno likeova : 2
Ja danas čitam na forumu kako na Super Bowl-u nije zasjenila Madonnin nastup (koji nisam ni vidjela).
Došlo mi je da napišem kako im uopće pada napamet spominjati Madonnu na Beyoncinom threadu????? Halooo????
Ova mora napraviti šou da bi nadoknadila pjevačke nedostatke i kakve sve več ne. Tko je uopće ta Madonna???
A Beyonce me oduševljava pjevanjem, plesom, sexipilom, svime.... Nema potrebe da da pleše jer je savršena, pa ipak pravo šou! Kao Tina nekada! Samo je Tina imala fenomenalne pjesme.
Išla bih ju gledati samo da doživim tu energiju uživo!
Došlo mi je da napišem kako im uopće pada napamet spominjati Madonnu na Beyoncinom threadu????? Halooo????
Ova mora napraviti šou da bi nadoknadila pjevačke nedostatke i kakve sve več ne. Tko je uopće ta Madonna???
A Beyonce me oduševljava pjevanjem, plesom, sexipilom, svime.... Nema potrebe da da pleše jer je savršena, pa ipak pravo šou! Kao Tina nekada! Samo je Tina imala fenomenalne pjesme.
Išla bih ju gledati samo da doživim tu energiju uživo!
da, upravo to!! kakva Madona bre?! :k2: ona je svoju karijeru sagradila na temelju skandala :uhoh:
što ti kažeš Tina, pa prazno, pa onda Bijons (i Agilera po meni) pa opet prazno! ove novopečene nisu ni za šta! Gaga je tipična Madonina kopija
ovo je nastup! :dance: obožavam ovaj deo od 2:15 kada ubacuje Gnarlsa
ne znam, imam toliko koncerata u planu je da ću teško izdržati finansijski
što ti kažeš Tina, pa prazno, pa onda Bijons (i Agilera po meni) pa opet prazno! ove novopečene nisu ni za šta! Gaga je tipična Madonina kopija
ovo je nastup! :dance: obožavam ovaj deo od 2:15 kada ubacuje Gnarlsa
ne znam, imam toliko koncerata u planu je da ću teško izdržati finansijski
Ma meni je Gaga odvaljena do daske. Ona šiša Madonnu naveliko. Žena je glazbeno obrazovana i muzikalna je naspram ove. Ima i ona zgodnih stvari...
Niti jedna diva osim Tine nije skakala po pozornici (uzima dah i energiju), zato je Tina kraljica i nije pjevala na matricu.
Ali eto, i B je meni dobra, bolja od ostalih!
Poslije ću staviti nešto vezano uz koncert. Pitaću cure da idemo!
Niti jedna diva osim Tine nije skakala po pozornici (uzima dah i energiju), zato je Tina kraljica i nije pjevala na matricu.
Ali eto, i B je meni dobra, bolja od ostalih!
Poslije ću staviti nešto vezano uz koncert. Pitaću cure da idemo!
MRS. CARTER
Kreće službena pretprodaja karata za Beyonce
Zagrebački koncert je drugi je koncert na
turneji te hrvatska publika još jednom ima priliku među prvima
svjedočiti spektakularnom događaju
Službena promoterska pretprodaja ulaznica za spektakularni
koncert Beyoncé počinje sutra, 8.2. u 9 sati i traje do nedjelje, 10.2.
u 17 sati. Kupovinu ulaznica za vrijeme promotorske pretprodaje moguće je ostvariti online na www.eventim.hr te na 2 službena Eventimova prodajna mjesta u Zagrebu: Ticket Shop, Jurišićeva 2a i Ticket Shop, Arena Centar, Lanište 32.
U nedjelju (10.2.) u 17:00 prestaju sve aktivne pretprodaje.
Redovna prodaja ulaznica za koncert počinje u ponedjeljak, 11.2. u 9 sati na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.(Na navedenoj web adresi se nalazi i popis svih prodajnih mjesta).
Službena fan klub pretprodaja ulaznica počela je 6.2. isključivo za fanove registrirane putem službene web stranice www.beyonce.com.
Zbog očekivanog velikog interesa za koncertima na novoj turneji.
Beyoncé je na taj način odlučila pokazati zahvalnost svojim najvećim
obožavateljima nagradivši ih s mogućnošću ranije kupnje.
Adria entertainment ponosno najavljuje jednu od najvećih glazbenih
zvijezda današnjice - Beyoncé , koja će u sklopu svoje svjetske turneje
posjetiti Zagreb. Pop diva će 17.4.2013. održati koncert u Areni Zagreb.
Zagrebački koncert je drugi je koncert na turneji te hrvatska
publika još jednom ima priliku među prvima svjedočiti spektakularnom
događaju koji će se kasnije prepričavati. Europski dio turneje "The
Mrs. Carter Show" počinje 15. travnja.
U posljednje tri godine ovo je njezina prva turneja, a obuhvatit će
dvadeset europskih gradova, uz Zagreb nastupiti će u Dublinu,
Berlinu, Parizu, te će održati četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.
Ulaznice su zagrebački koncert koji će se održati 17.4.2013. su podijeljene u nekoliko kategorija, a cijene ulaznica su:
PL 1, PL2, PL8 - BEYHIVE (ON STAGE), VIP EXPERIENCE B STAGE, PARTER - 370 KN
PL 3 - VIP LOŽA - 800 KN
PL4 - SJEDENJE 1 - 420 KN
PL5 - SJEDENJE 2 - 360 KN
PL 6 - SJEDENJE 3 - 330 KN
PL 7 - SJEDENJE 4 - 220 KN
Edit:
Još nije ništa jasno kakav je raspored dvorane, tj nikome nije jasno što se nudi!
Vidim dva dana ranije nastupa i u Beogradu!
Ima li kakav plan kod vas i kolike su cijene?
Kreće službena pretprodaja karata za Beyonce
Zagrebački koncert je drugi je koncert na
turneji te hrvatska publika još jednom ima priliku među prvima
svjedočiti spektakularnom događaju
Službena promoterska pretprodaja ulaznica za spektakularni
koncert Beyoncé počinje sutra, 8.2. u 9 sati i traje do nedjelje, 10.2.
u 17 sati. Kupovinu ulaznica za vrijeme promotorske pretprodaje moguće je ostvariti online na www.eventim.hr te na 2 službena Eventimova prodajna mjesta u Zagrebu: Ticket Shop, Jurišićeva 2a i Ticket Shop, Arena Centar, Lanište 32.
U nedjelju (10.2.) u 17:00 prestaju sve aktivne pretprodaje.
Redovna prodaja ulaznica za koncert počinje u ponedjeljak, 11.2. u 9 sati na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.(Na navedenoj web adresi se nalazi i popis svih prodajnih mjesta).
Službena fan klub pretprodaja ulaznica počela je 6.2. isključivo za fanove registrirane putem službene web stranice www.beyonce.com.
Zbog očekivanog velikog interesa za koncertima na novoj turneji.
Beyoncé je na taj način odlučila pokazati zahvalnost svojim najvećim
obožavateljima nagradivši ih s mogućnošću ranije kupnje.
Adria entertainment ponosno najavljuje jednu od najvećih glazbenih
zvijezda današnjice - Beyoncé , koja će u sklopu svoje svjetske turneje
posjetiti Zagreb. Pop diva će 17.4.2013. održati koncert u Areni Zagreb.
Zagrebački koncert je drugi je koncert na turneji te hrvatska
publika još jednom ima priliku među prvima svjedočiti spektakularnom
događaju koji će se kasnije prepričavati. Europski dio turneje "The
Mrs. Carter Show" počinje 15. travnja.
U posljednje tri godine ovo je njezina prva turneja, a obuhvatit će
dvadeset europskih gradova, uz Zagreb nastupiti će u Dublinu,
Berlinu, Parizu, te će održati četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.
Ulaznice su zagrebački koncert koji će se održati 17.4.2013. su podijeljene u nekoliko kategorija, a cijene ulaznica su:
PL 1, PL2, PL8 - BEYHIVE (ON STAGE), VIP EXPERIENCE B STAGE, PARTER - 370 KN
PL 3 - VIP LOŽA - 800 KN
PL4 - SJEDENJE 1 - 420 KN
PL5 - SJEDENJE 2 - 360 KN
PL 6 - SJEDENJE 3 - 330 KN
PL 7 - SJEDENJE 4 - 220 KN
Edit:
Još nije ništa jasno kakav je raspored dvorane, tj nikome nije jasno što se nudi!
Vidim dva dana ranije nastupa i u Beogradu!
Ima li kakav plan kod vas i kolike su cijene?
Najpoznatija pop diva današnjice Beyoncé počinje svoju evropsku i svetsku turneju The Mrs. Carter Show World Tour upravo u Beogradu, 15. aprila u Kombank Areni.
Ovo je njena prva turneja posle tri godine i obuhvatiće dvadeset evropskih gradova, pored Beograda obuhvatiće Dablin, Berlin, Pariz i četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.
Severno-američka turneja počinje 28. juna u Los Anđelesu i obuhvatiće više od dvadeset gradova. Bijonse će takođe kao glavna zvezda, nastupiti na najvećem svetskom muzičkom festivalu, Rock in Rio koji će se održati 13. septembra u Brazilu.
The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada. Planirano je da traje godinu dana a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju.
Poslednja turneja Bijonse bila je neverovatno uspešna i našla se na prvom mestu Bilbordove liste najposećenijih turneja. I AM…WORLD TOUR videlo je preko 1.1 miliona fanova i obuhvatila je više od 100 nastupa u 32 zemlje širom sveta.
Vip Experience Bstage su rasprodate kod nas...najjeftinija karta je 183kn a najskuplja 400kn, a Vip Loža (tamo gde idu Cecina deca i kompanija ) je 1000kn.
Ovo je njena prva turneja posle tri godine i obuhvatiće dvadeset evropskih gradova, pored Beograda obuhvatiće Dablin, Berlin, Pariz i četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.
Severno-američka turneja počinje 28. juna u Los Anđelesu i obuhvatiće više od dvadeset gradova. Bijonse će takođe kao glavna zvezda, nastupiti na najvećem svetskom muzičkom festivalu, Rock in Rio koji će se održati 13. septembra u Brazilu.
The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada. Planirano je da traje godinu dana a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju.
Poslednja turneja Bijonse bila je neverovatno uspešna i našla se na prvom mestu Bilbordove liste najposećenijih turneja. I AM…WORLD TOUR videlo je preko 1.1 miliona fanova i obuhvatila je više od 100 nastupa u 32 zemlje širom sveta.
Vip Experience Bstage su rasprodate kod nas...najjeftinija karta je 183kn a najskuplja 400kn, a Vip Loža (tamo gde idu Cecina deca i kompanija ) je 1000kn.
Šta će se i Ceca slikati, k'o Paris na Sundance-u?
Jaoooo
Valjda ću nešto iskemijati da ju vidim u živo!
Jaoooo
Valjda ću nešto iskemijati da ju vidim u živo!
koja Paris, Hilton? šta je to bilo, nisam u toku?
Potjerao ju R. Redford sa Sundancea! Rekao joj je da nema što tražiti tamo,da se samo naslikava, a s filmovima nema nikakve veze! Car!
Tako bi i tata Knowles trebao sprašiti Cecu! Ni ona nema veze s muzikom!
Tako bi i tata Knowles trebao sprašiti Cecu! Ni ona nema veze s muzikom!
ma ne dolazi ona nego njena deca obavezno u loži kad god je neka zvezda tako, uvek ih uslikaju novinari
Behind the Scenes Beyoncés March 2013 Vogue Shoot
Prekrasna je!!!
Ove subote 16.2 premijera HBO njenog dokumentarnog filma "Life Is But a Dream"
Beyoncé - "Life Is But A Dream" HBO Documentary Trailer
Beyonce "Life Is But A Dream" Full Documentary
Dok se ne pojavi pravi snimak, dobar je i ovaj.
Dok se ne pojavi pravi snimak, dobar je i ovaj.
Možda se i kod nas pojavi koja bočica!
Pop Icon, Pop Art! Designed by Beyonce and Pepsi will appear in more than 50 countries
Pop Icon, Pop Art! Designed by Beyonce and Pepsi will appear in more than 50 countries
Karte za beogradski koncert su rasprodate za samo 7 dana!
Koncert zakazan u Beogradu za 15.04.2013. kojim Bjonse otvara svoju novu turneju je izazvao ogromno interesovanjne kako domaće tako i strane publike i sve karte su planule u rekordnom roku iako cene nisu bile uopšte zanemarljive, parter - stajanje je čini mi se oko 4200 dinara, što dođe oko 38 eura.
I moja tinejžerka je želela da ide, ali je srećom po mene zakasnila za kartu
Koncert zakazan u Beogradu za 15.04.2013. kojim Bjonse otvara svoju novu turneju je izazvao ogromno interesovanjne kako domaće tako i strane publike i sve karte su planule u rekordnom roku iako cene nisu bile uopšte zanemarljive, parter - stajanje je čini mi se oko 4200 dinara, što dođe oko 38 eura.
I moja tinejžerka je želela da ide, ali je srećom po mene zakasnila za kartu
Ivana- Pokraj tebe
- Broj postova : 4139
Mirror novac : 2768
Primljeno likeova : 7
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Mirror forum :: All that we love :: Music world :: Kajdanka
Page 2 of 4