SUPER MARIO-nasoj Ivani za rođendan! ;)
3 posters
Page 1 of 1
SUPER MARIO-nasoj Ivani za rođendan! ;)
Mario se rodio 12 juna 1986. u Korunji (Coruña). Svoje prve korake u glumačkoj karijeri napravio je radeći reklame. Kada je shvatio da stvarno želi da se posveti tome, upisao je studije u skoli interpretacije Kristina Rota(la Escuela de Interpretación Cristina Rota).
-Njegovo prvo iskustvo na malom ekranu bilo je u Opsesiji(Obsesión),ciji je producent Televisión.Odavde je prošao kroz nekoliko tv-serija,koje su malo po malo cinile njegovo ime popularnijim,sto je učinila i tinejdž serija SMS (Sin miedo a sonar) emitovana na Sestoj-tv(La Sexta).
-Svoje prvo iskustvo u bioskopu imao je u filmu Antonia Banderasa koji mu je pružio šansu da učestvuje u filmu Put Engleza (El camino de Los Ingleses).
-Bila je 2007. kada je Mario došao u seriju koja pripisuje svu slavu ove države: Pakov Svet (Los hombres de Paco).Produkcija Antene 3 dala mu je šansu da glumi novopridošlog policajca zvanog Aitor.
-Filmom Odliv mozgova (Fuga De Cerebros) vraća se na veliko platno,zajedno sa velikom grupom (postavom) glumaca i glumicasa nacionalne scene. -Oduševljava ga (obožava) fudbal.Od malena je želeo da bude policajac ili vatrogasac.
-Film 3MSC (Tri metra iznad neba) u kojem tumači lik Hache zajedno sa Mariom Valverde(koja tumači ulogu Babi) uživeo je veliki uspeh.Tu su i najave za drugi deo filma pod nazivom Tengo ganas de ti (Želim te) za septembar.
-Prva sezona serije El Barco(Brod) u kojoj tumači ulogu Ulisesa zajedno sa Blancom Suarez (koja tumači ulogu Ainhoe) bice emitovana u februaru.
-Mario trenutno radi na projektu Grupo 7.
započeo je svoju glumačku karijeru u televizijskoj seriji Obsesión (engleski: Obsession),i Mujeres (žene).Casas tada doseže međunarodnu publiku kao Aitor Carrasco u Anteni 3 serije Los hombres de Paco (Paco je muški), koji je glumio 2007 - 2010.
U 2009, Casas se pojavio u dva hit filma, fuga de cerebros (odljev mozgova) nasuprot Amaia Salamanci, a Mentiras y gordas s Yon Gonzalez, Ana Maria Polvorosa, Ana de Armas i Hugo Silva. U 2010, Casas glumi u Tres Metroi Sobre el Cielo (tri koraka iznad neba) .To je najuspješniji španjolski film godine.Nastavak Tengo Ganas de ti (I Want You), koji počinje premijerno u 2012.
Casas ima troje braće i sestara -. Sheilla (rođena 1992) i Oscar (rođen 1998) . Oscar je također glumac, dok Sheilla je studentica prava .Casas i njegova obitelj se preselila u Barcelonu 1994. Nakon što je prvo želio postati policajac ili nogometaš, na kraju je odlučio postati glumac nakon što je upisao školu Cristina Rota dramskih umjetnosti i preselio se u Madrid, u dobi od sedamnaest godina. Prethodno je bio u vezi s glumicom Amaia Salamanci.Casas je dobar prijatelj s glumcem Yon González.
Filmovi u kojima je glumio
Obsesión
Motivos personales
Mujeres Women
El camino de los ingleses
SMS: Sin miedo a soñar
Sintonía diario Pop
Los hombres de Paco Paco's
Mentiras y gordas
Fuga de cerebros
Paco Paco
Dinero fácil Easy Money
Miedo Fear
Carne de neón
Tres metros sobre el cielo
Grupo 7
El barco The Boat
Tengo ganas de ti
sretan rodendan ive!!
Tea- Age : 33
Broj postova : 3480
Mirror novac : 2275
Primljeno likeova : 6
Re: SUPER MARIO-nasoj Ivani za rođendan! ;)
Jao, ne znam šta da kažem! Uživala sam u ovim slikama Veliko hvala!
Ivana- Pokraj tebe
- Broj postova : 4139
Mirror novac : 2768
Primljeno likeova : 7
ovde je apsolutno diiiiivan, nije prebildovan nego taman, ni trunka više ne valja (što se mene tiče )
ne znam gde mi bolje izgleda: u sportskoj majici i kožnoj jakni, ili u crnoj košulji i odelu, ili na plaži
nego, Dec, sve mi se čini da je Mario dobio još jednu obožavateljku , priznaj
ne znam gde mi bolje izgleda: u sportskoj majici i kožnoj jakni, ili u crnoj košulji i odelu, ili na plaži
nego, Dec, sve mi se čini da je Mario dobio još jednu obožavateljku , priznaj
Ivana- Pokraj tebe
ive jesi odgledala intervju? ;)
Ja znam! Meni najbolje izgleda ovdje:
a ovdje je baš po mom
Niste ništa komentirale da mu je cura glumica iz 3msc, Maria Valverde!
A sad komentar sa Foruma.hr
Ludilo, iskreno!
a ovdje je baš po mom
Niste ništa komentirale da mu je cura glumica iz 3msc, Maria Valverde!
A sad komentar sa Foruma.hr
haha, vjeruj mi da sam išla guglat mario casas y maria valverde kad sam
pročitala u komentaru da su u vezi jer isto nisam mogla vjerovat.
a gle, valjda je bilo neke kemije tijekom snimanja svih onih ljubavnih
scena. Budimo realni, mrzili smo ju dok ga je imala samo u filmu, sad ju
mrzimo još više.
Ludilo, iskreno!
Nisam imala pojma da je sa njom u vezi! Glumica koja glumi Ainou, Blanka Suarez, je mnogo lepša, ne znam kako se nije u nju zaljubio, možda zato što su im scene non-stop toplo-hladno
Marija je onako, na momente u filmu je baš ružnjikava. Znači Mario voli mršavice bez imalo oblina, ali mislim da ipak zaslužuje lepšu devojku
Marija je onako, na momente u filmu je baš ružnjikava. Znači Mario voli mršavice bez imalo oblina, ali mislim da ipak zaslužuje lepšu devojku
Ivana- Pokraj tebe
mislim da nije sa mariom jer spominje nesto u intervjuu kao da mu je maria kolegica pred kojom mu nije bed radit "gole" scene zato jer se znaju i d aje zato lakse..
ime prave djevojkee nije otkrivao
ime prave djevojkee nije otkrivao
Pa ne znam baš, slike pokazuju drugo!
Mario Casas y Maria Valverde
Ali nije sve ni u ljepoti. Možda cura ima ono nešto!
Msm, nije ljepotica. A zašto mora biti, to bi njega obezvrijedilo. Kad može imati koju hoće, on izabere onu koja nešto ima u sebi.
Mario Casas y Maria Valverde
Ali nije sve ni u ljepoti. Možda cura ima ono nešto!
Msm, nije ljepotica. A zašto mora biti, to bi njega obezvrijedilo. Kad može imati koju hoće, on izabere onu koja nešto ima u sebi.
te slike su malo zamrljane, ništa puno i ne pokazuju
Dec, kad ćeš gledati film 3MSC?
Dec, kad ćeš gledati film 3MSC?
Ivana- Pokraj tebe
bas je zgodan, jako!
a i simpaticno jako djeluje, barem ono sto sam vidjela u intervjuu.
a i simpaticno jako djeluje, barem ono sto sam vidjela u intervjuu.
velika šteta... evo gledam intervju, pošto me Barka tako nervira sad pri kraju da nemam reči!
Edit: baš deluje kao pristojan i fin dečko, osoba na mestu. I isto je godište kao i Robert Patinson samo što je mnoooogo zgodniji a ja nikad nisam ni bila Robov fan.
Hvala, Tea, još jednom!
Edit: baš deluje kao pristojan i fin dečko, osoba na mestu. I isto je godište kao i Robert Patinson samo što je mnoooogo zgodniji a ja nikad nisam ni bila Robov fan.
Hvala, Tea, još jednom!
Ivana- Pokraj tebe
Jeste bio smešan, ali sada je izrastao u ovo!
Ivana- Pokraj tebe
ahhh...
odavno nisam gledala neki partizanski film, nije da ih baš nešto volim, ali ovaj ću verovatno pogledati ;)
odavno nisam gledala neki partizanski film, nije da ih baš nešto volim, ali ovaj ću verovatno pogledati ;)
Ivana- Pokraj tebe
Page 1 of 1