MUSE - Tvorci najboljih rifova
3 posters
Mirror forum :: All that we love :: Music world :: Kajdanka
Page 1 of 1
MUSE - Tvorci najboljih rifova
Svi znate da volim Muse. Ljubav je bila na prvo slušanje, tj od kada sam pvi put čula Plug in baby. Več znate i da je to omiljeni bend Stephenie Meyer i da su njihove pjesme činile soundratck-ove omiljene nam sage.
Neću utvrđivati gradivo s osnovnim podacima o bendu i članovima, nego samo nastavljam s vijestima i zanimljivostima.
Hysteria benda Muse ima najbolju bas dionicu ikad
Bass line Chrisa Wolstenholmea iz benda Muse na pjesmi Hysteria proglašen je najboljom bas dionicom svih vremena.
Čitatelji poznatog Music Radara za najbolju bas dionicu svih vremena izabrali su onu Chrisa Wolstenholmea iz benda Muse, koji pjesmu 'Hysteria' otvara opakom bas linijom. Pogledajte i poslušajte poredak najboljih 25 te provjerite gdje je u svemu i vaš ukus:
1. Hysteria - Muse - Chris Wolstenholme
Band iz engleskog Teignmoutha je ovim velikim hitom s albuma 'Absolution' iz 2003. godine zasjeo na 17. mjesto britanske službene ljestvice, a od trenutka kada je pjesma objavljena, njen 'bass line' ne prestaje oduševljavati sve svjetske glazbenike.
Neću utvrđivati gradivo s osnovnim podacima o bendu i članovima, nego samo nastavljam s vijestima i zanimljivostima.
Hysteria benda Muse ima najbolju bas dionicu ikad
Bass line Chrisa Wolstenholmea iz benda Muse na pjesmi Hysteria proglašen je najboljom bas dionicom svih vremena.
Čitatelji poznatog Music Radara za najbolju bas dionicu svih vremena izabrali su onu Chrisa Wolstenholmea iz benda Muse, koji pjesmu 'Hysteria' otvara opakom bas linijom. Pogledajte i poslušajte poredak najboljih 25 te provjerite gdje je u svemu i vaš ukus:
1. Hysteria - Muse - Chris Wolstenholme
Band iz engleskog Teignmoutha je ovim velikim hitom s albuma 'Absolution' iz 2003. godine zasjeo na 17. mjesto britanske službene ljestvice, a od trenutka kada je pjesma objavljena, njen 'bass line' ne prestaje oduševljavati sve svjetske glazbenike.
Re: MUSE - Tvorci najboljih rifova
I meni Muse imaju neke super pjesme
Aurora- Pokraj tebe
- Grad : Zagreb
Broj postova : 1250
Mirror novac : 1102
Primljeno likeova : 6
Oh,ja ih nikako ne volim...ne znam,jednostavno mi se ne dopada njihova muzika,ne znam zašto
hahahahaha, ja sam totalno u njihovoj glazbi. Kada sam prvi put čula Plug in baby, bila sam na koljenima! A kasnije sam samo još više razvijala sklonost k njihovim "opusima"!
U rujnu / septembru izlazi novi album The 2nd Law!
A evo i trailera koji ga najavljuje:
album trailer!
A evo i trailera koji ga najavljuje:
album trailer!
Muse na novom albumu sviraju dubstep!
Muzika. hr
Britanski rock trio Muse objavio je trailer koji najavljuje njihovo šesto studijsko izdanje koje bi se trebalo zvati "The 2nd Law", a koje će biti objavljeno u rujnu.
Sudeći po traileru Matt Bellamy i društvo nisu odoljeli dubstep groznici koja je uzdrmala svijet. Na svom Twitter profilu objasnili su da 'dubstep dio' trailera zapravo nije klasični dubstep, jer ništa nije producirano na kompjuteru - riječ je o dionicama odsviranima na basu, gitari i bubnju.
Nasljednik hvaljenoga "The Resistance" iz 2009. godine sniman je u Londonu, a na njemu je s bendom surađivao kompozitor klasične glazbe David Campbell, koji je već radio s bendom Radiohead i na mjuziklu "Spiderman" grupe U2.
Basist Chris Wolstenholme također je izjavio da su na njemu htjeli napraviti nešto 'radikalno drukčije'.
I evo jedna malo starija vijest, od 22. 5. '12.
Muse nosili Olimpijsku baklju
Sedam tisuća ljudi okupilo se u gradiću Teignmouthu kako bi vidjeli članove grupe Muse s Olimpijskom bakljom.
Baklja će Britanijom putovati 70 dana, a trojka iz Musea pomogla je nositi baklju drugi dan, na dionici između Plymoutha i Exetera pretrčavši od lokalne atrakcije Shaldon Bridge do samog grada.
Muzika. hr
Britanski rock trio Muse objavio je trailer koji najavljuje njihovo šesto studijsko izdanje koje bi se trebalo zvati "The 2nd Law", a koje će biti objavljeno u rujnu.
Sudeći po traileru Matt Bellamy i društvo nisu odoljeli dubstep groznici koja je uzdrmala svijet. Na svom Twitter profilu objasnili su da 'dubstep dio' trailera zapravo nije klasični dubstep, jer ništa nije producirano na kompjuteru - riječ je o dionicama odsviranima na basu, gitari i bubnju.
Nasljednik hvaljenoga "The Resistance" iz 2009. godine sniman je u Londonu, a na njemu je s bendom surađivao kompozitor klasične glazbe David Campbell, koji je već radio s bendom Radiohead i na mjuziklu "Spiderman" grupe U2.
Basist Chris Wolstenholme također je izjavio da su na njemu htjeli napraviti nešto 'radikalno drukčije'.
I evo jedna malo starija vijest, od 22. 5. '12.
Muse nosili Olimpijsku baklju
Sedam tisuća ljudi okupilo se u gradiću Teignmouthu kako bi vidjeli članove grupe Muse s Olimpijskom bakljom.
Baklja će Britanijom putovati 70 dana, a trojka iz Musea pomogla je nositi baklju drugi dan, na dionici između Plymoutha i Exetera pretrčavši od lokalne atrakcije Shaldon Bridge do samog grada.
Prvi singl sa novog albuma, The 2nd Law:
Muse - Madness
Solidno na prvo slušanje! Čekamo dalje!
Muse - The 2nd Law: Unsustainable
Muse Reveal New Album "The 2nd Law" Track Listing
1. Supremacy
2. Madness
3. Panic Station
4. Prelude
5. Survival
6. Follow Me
7. Animals
8. Explorers
9. Big Freeze
10. Save Me
11. Liquid State
12. The 2nd Law: Unsustainable
13. The 2nd Law: Isolated System
Muse - Madness
Solidno na prvo slušanje! Čekamo dalje!
Muse - The 2nd Law: Unsustainable
Muse Reveal New Album "The 2nd Law" Track Listing
1. Supremacy
2. Madness
3. Panic Station
4. Prelude
5. Survival
6. Follow Me
7. Animals
8. Explorers
9. Big Freeze
10. Save Me
11. Liquid State
12. The 2nd Law: Unsustainable
13. The 2nd Law: Isolated System
Nakon turneje opet u garažu
Dobre vijesti za fanove Musea. Nakon "The 2nd Law" albuma, izdanog u
rujnu, čini se da se u taboru Musea spremaju za novi izlet u studio.
Bubnjar, Dominic Howard izjavio je za Billboard : "Skupa s Mattom
(Bellamy, frontman) konstantno razgovaram o novom albumu, što bi trbelai
napraviti, kako bi trebali napraviti, o čemu trebamo razmišljati u
procesu - ne razglabamo toliko o vlastitim glazbenim idejama koliko o
pristupu spram novog albuma."
Ipak, odbacujući navode o skorom
izlasku LP-a, Howard ističe : "Bit ćemo na turneji narednih godinu dana,
možda 14 mjeseci, stoga se ipak trebamo posvetiti tome.Osjećamo kako
trebamo završiti s promoviranjem ovog albuma, kako bi se mogli
koncentrirati na sljedeći."
Iz stožera Musea došla je i vijest kako
će bend nastupiti i na ovogodišnjim Brit Awardsima zajedno s kompletnim
orkestrom i zborom izvodeći "Supremacy".Good for them.
Edit:
ja još nisam preslušala sve stvari sa zadnjeg albuma! A oni več planiraju drugi!
Dobre vijesti za fanove Musea. Nakon "The 2nd Law" albuma, izdanog u
rujnu, čini se da se u taboru Musea spremaju za novi izlet u studio.
Bubnjar, Dominic Howard izjavio je za Billboard : "Skupa s Mattom
(Bellamy, frontman) konstantno razgovaram o novom albumu, što bi trbelai
napraviti, kako bi trebali napraviti, o čemu trebamo razmišljati u
procesu - ne razglabamo toliko o vlastitim glazbenim idejama koliko o
pristupu spram novog albuma."
Ipak, odbacujući navode o skorom
izlasku LP-a, Howard ističe : "Bit ćemo na turneji narednih godinu dana,
možda 14 mjeseci, stoga se ipak trebamo posvetiti tome.Osjećamo kako
trebamo završiti s promoviranjem ovog albuma, kako bi se mogli
koncentrirati na sljedeći."
Iz stožera Musea došla je i vijest kako
će bend nastupiti i na ovogodišnjim Brit Awardsima zajedno s kompletnim
orkestrom i zborom izvodeći "Supremacy".Good for them.
Edit:
ja još nisam preslušala sve stvari sa zadnjeg albuma! A oni več planiraju drugi!
Mirror forum :: All that we love :: Music world :: Kajdanka
Page 1 of 1