Ashley Greene
2 posters
Page 1 of 1
Ashley Greene
diskusija!slike i novosti
Last edited by Aurora on Thu 15 Dec - 13:11:52; edited 1 time in total
Aurora- Pokraj tebe
- Grad : Zagreb
Broj postova : 1250
Mirror novac : 1102
Primljeno likeova : 6
Aurora- Pokraj tebe
Re: Ashley Greene
Karijera
Greene je prvobitno planirala postati model, ali su joj rekli da nije dovoljno visoka da bude model i da bi se umjesto toga trebala usredotočiti na reklame. Nakon snimanja reklama, zaljubila se u glumu i shvatila da se želi baviti njome. Pojavila se u video spotu Kiss Me, Kill Me grupe Mest, nakon čega su uslijedile manje uloge u mnogim popularnim televizijskim serijama. Gostovala je i u MTV-jevoj emisiji "Punk'd".
Filovi i serije
Njezin je proboj u karijeri došao 2008. godine, ulogom Alice Cullen u filmu Sumrak, snimljenom prema istoimenom romanu Stephenie Meyer. Greene također glumi Alice i u nastavku filma iz 2009., Mladi mjesec.
Greene je prvobitno planirala postati model, ali su joj rekli da nije dovoljno visoka da bude model i da bi se umjesto toga trebala usredotočiti na reklame. Nakon snimanja reklama, zaljubila se u glumu i shvatila da se želi baviti njome. Pojavila se u video spotu Kiss Me, Kill Me grupe Mest, nakon čega su uslijedile manje uloge u mnogim popularnim televizijskim serijama. Gostovala je i u MTV-jevoj emisiji "Punk'd".
Filovi i serije
Njezin je proboj u karijeri došao 2008. godine, ulogom Alice Cullen u filmu Sumrak, snimljenom prema istoimenom romanu Stephenie Meyer. Greene također glumi Alice i u nastavku filma iz 2009., Mladi mjesec.
Aurora- Pokraj tebe
Lepa 24-godišnja glumica Ashley Greene, jedna od zvezda “Sumrak” sage, snimila je novi zavodljivi editorijal. Ovog puta pozirala je za meksičko izdanje časopisa Esquire i još jednom pokazala koliko odiše seksipilom.
Pre ulaska u svet glume Ashley se bavila modelingom, a našla se i među lepoticama koje su 2010. godine krasile prestižno bikini izdanje Sports Illustrateda. Mnogi je smatraju jednom od najlepših žena sveta.
Pre ulaska u svet glume Ashley se bavila modelingom, a našla se i među lepoticama koje su 2010. godine krasile prestižno bikini izdanje Sports Illustrateda. Mnogi je smatraju jednom od najlepših žena sveta.
Izvor: bravo.rs
Aurora- Pokraj tebe
I to smo dočekali! Ashley je
snimila svoje scene za gostujuću ulogu u TV seriji Pan Am. Nakon slika
sa seta pojavile su se i same slike iz serije ali i kratki video. Serija
će se pojaviti 4. decembra, a za one koji ne znaju, Ashley glumi Amandu
Mason.